top of page
dinner og disney.jpg

Sidste fredag i måneden mødes vi derfor til Dinner & Disney

Dinner & Disney

Dinner & Disney er fællesskab for børnefamilier. Vi har lyst til at skabe gode rammer for, at kirkens børnefamilier kan mødes og være en del af hinandens liv og hverdag. Det er vigtigt, at både børn og voksne føler sig hjemme i kirken, og at de oplever, at kirken er et trygt og rart sted at være. At give troen videre til vores børn er en fælles opgave kirke og forældre imellem. Når vi investerer tid og interesse i hinandens børn, føler de sig som en del af det store fællesskab. Ligeledes er det vigtigt, at vi som voksne har gode relationer, hvor troen får lov at fylde. 

 

Sidste fredag i måneden mødes vi derfor til Dinner & Disney. Hver familie medbringer en ret tilsvarende det antal personer man kommer, herefter laver vi buffet og spiser sammen. Efterfølgende vil der være et kort oplæg på 15 min, om det at give troen plads hjemme i familien efterfulgt af slikbod, kaffe, brætspil og så ser vi en af de helt store Disney klassiker.

Man er naturligvis velkommen til at tage hjem når ens børn skal sove, alternativt kan der også findes et ledigt soverum til de mindste. 

 

Program:  

Kl. 17.30 – Buffet klargøres 

Kl. 17.45-18.00 – Oplæg om familie og tro    

Kl. 18.00-18.30 – Aftensmad 

Kl. 18.30-19.00 – Afrydning mens slikboden er åben 

Kl. 19.00-21.00 – Disney film på storskærm, kaffe og brætspil i cafeen  

charlotte.png

Områdeansvarlig:

Charlotte Frederiksen

Charlotte@frikirkenranders.dk

Tilmeld dig foreningen

Er du mellem 0 - 30 år, og kommer til et af vores tilbud til børn og unge, så meld dig ind i vores forening, BTU Randers. Kontingentet er 100 kr. pr år og du kan tilmelder dig via linket herunder.

 

Tilmeld dig her

  • Facebook

Følg med i arbejdet

bottom of page