top of page

Fri, Apr 21

|

Harmony Church

Easter Warm Up Sermon

I'm an event description. Click here to open up the Event Editor and change my text. I'm a great place for you to say a little more about your upcoming event.

Easter Warm Up Sermon
Easter Warm Up Sermon

Time & Location

Apr 21, 2023, 6:00 PM – Apr 22, 2023, 10:00 PM

Harmony Church, 500 Terry A Francois St. San Francisco, CA 94158, USA

About the event

Vi glæder os til at være sammen med kvinder på tværs af kirkeretninger og menigheder, og se den enkelte blive mødt af Gud, blive fyldt op og træde ud i den tjeneste Gud har for deres liv. I år markerer vi også at Kvinder i Netværk Danmark fejrer 10-års jubilæum. “Enhver, som lytter til mine ord og handler på dem, ligner en, der var så fornuftig at bygge sit hus på klippegrund. Selv da regnen styrtede ned, floden gik over sine bredder, og stormvindene slog imod huset, styrtede det ikke sammen, for det stod på klippegrund.” (Matt. 7:24-25)  Vi oplever på forskellige måder i livet, billedlig talt, at møde styrtregn, floder der går ud over sine bredder og voldsomme hændelser. Jesus møder os og kalder os til at tjene som vi er – uperfekte, men med vores liv grundfæstet i Ham.  Elin Linde Fagerbakke og Berit Hans Petersen sammen med hendes datter Johanna, er med som talere. Der er også seminarer, ærlige livsfortællinger og mulighed for forbøn.

PRIS: Teenagere, unge til og med 25 år og studerende: 175 kr (EFTER 15. april: 225 kr) Kvinder over 25 år: 395 kr (EFTER 15. april: 495 kr)  

Share this event

bottom of page