top of page
275842458_10227413394739696_2226268568144670213_n.jpeg

hjælpe uledsagede flygtningebørn og -unge i Grækenland

Beskrivelse af Malene og Jakobs arbejde i Faros 

Faros er en kristen nonprofit organisation, som arbejder for at beskytte og hjælpe uledsagede flygtningebørn og -unge i Grækenland til at få en bedre fremtid. Organisationen er startet af danskerne Dan og Patricia Kirk Biswas i 2014 og har i dag omkring 40 fuldtidsmedarbejdere og er en anerkendt organisation i Athen. Faros arbejder primært ud fra tre arbejdsgrene: et drop-in center, et shelter og et uddannelsescenter. Faros arbejder ud fra en socialpædagogisk og holistisk tilgang, der forsøger at tage hånd om hele mennesket. Faros’ kristne livs- og menneskesyn er særligt afgørende i organisationens arbejde og derfor har Faros også en tæt tilknytning til den lokale evangelikale kirke. For at læse mere om Faros’ arbejde kan du besøge deres hjemmeside:faros.org


Opgaverne

Malene og Jakobs primære opgave er at tage del i det psykosociale arbejde, hvoraf deres opgaver bliver specifikt at arbejde med drengenes personlige og menneskelige udvikling. Drømmen er at Faros ikke blot bliver et opholdssted for drengene, men et sted, hvor de udvikler sig som mennesker og klædes på til den fremtid, der venter dem. Dette arbejde går på tværs af Faros’ afdelinger, men Malene og Jakobs primære fokus bliver shelteret. Foruden denne primære opgave kommer de også til at have nogle yderligere opgaver. Jakob vil være ansvarlig for drop-in centerets fodboldarbejde, mens Malene har ansvaret for undervisning i matematik og hjælper til i administrationen.

charlotte.png

Områdeansvarlig:

Charlotte Frederiksen

Charlotte@frikirkenranders.dk

Tilmeld dig foreningen

Er du mellem 0 - 30 år, og kommer til et af vores tilbud til børn og unge, så meld dig ind i vores forening, BTU Randers. Kontingentet er 100 kr. pr år og du kan tilmelder dig via linket herunder.

 

Tilmeld dig her

  • Instagram
  • Facebook

Følg med i arbejdet

bottom of page