top of page
YWAM_DK.jpg

Træne og sende både danske og udenlandske elever ud i verdensmission.

Vi er en familie hvor mission altid har været en del af os. Vi kan faktisk sige, at mission var det der gjorde os til en familie. Núbia og jeg selv var missionærer i Youth With a Mission, eller Ungdom Med Opgave, da vi mødtes i Brasilien.

Kort om vores historie I 1996 tog Nubia sin Discipelskabs Trænings Skole (DTS) i Brasilien, og fortsatte derefter som medarbejder på YWAM´s tjeneste med gadebørn. Jeg tog min DTS i Danmark i 1993, og har siden da været medarbejder i YWAM. I 1995 rejste jeg til Brasilien for at arbejde med gadebørn. Efter et års tid endte jeg med ansvaret for at lede gadeteam, og efter yderlige et par år, gav Gud visionen om at åbne et hjem for gadebørn i Recife. Som en del af at åbne Håbets Hus, tog jeg de 2100 km til Sydøstbrasilien for at bruge 1 mdr. på basen i byen Belo Horizonte, hvor YWAM havde et lignende hjem, for at jeg kunne lære af deres erfaring, inden vi startede Håbets Hus i Recife. Her mødte Núbia og jeg hinanden i marts 1998. I oktober måned flyttede Núbia til Recife og sammen med 3 andre medarbejdere åbnede vi Håbets Hus, i februar 1999. Den 27. august 1999 blev vi gift, og de efterfølgende år blev familien til det vi er i dag nemlig: Josva, Nina, Thomas og Núbia og jeg. Efter at have arbejdet med gadebørn både på gaden, slum og i Håbets Hus, mærkede vi at Gud kaldte os til Danmark i 2013. Vi har, siden august 2013, været ledere af Youth With a Mission (Ungdom Med Opgave) i Danmark, hvilket har været en helt ny udfordring for os. Vi har lært meget og har stadig meget at lære. Vi har tillid til at Gud har kaldt os fordi vi har noget som kan bruges i denne tid hvor nye ting startes op både fra Sjellebro og København. I Danmark er vores arbejde meget bredt. Udover lederskabet, laver vi praktiske arbejdere, kontormus, underviser, korttids missionstur, evangeliser og meget mere.

YWAM Danmark
I København er teamet ved at starte en Café op, hvor evangelisation er højt prioriteret. Café lægger i bygningen Soli Deo Gloria, lige ved Strøget. Vi tror på, at vi skal bede for både vor hovedstad og nation og at der skal tændes et ”FYRTÅRN”, som vil sprede Guds lys og varme, et fyrtårn der vil vise vejen til frelsen, og som vil sætte vor nation i brand for Jesus.

På Sjellebro, drømmer vi om at være et springbræt for at træne og sende både danske og udenlandske elever ud i verdensmission. Gud har givet os fantastiske rammer både på Sjellebro og i København, vores drøm er at se dem blive brugt til at mennesker skal lære Gud at kende og derefter gøre Ham kendt.

UlrikNubia.jpg

Ulrik og Núbia Corneliussen

Støtte Núbia og Ulrik via

MobilePay

eller du kan overføre en gave til:
reg. nr. 9233 konto 4579883486
I begge tilfælde skal du mærkere det "projekt nr 13"

  • Facebook

Følg med i arbejdet

bottom of page