top of page
giv.jpg

Har du lyst til at give en skilling med, kan det gøres på flere forskellige måder

Støt kirken økonomisk

Kirken drives udelukkende af de mennesker, der er en del af fællesskabet. Vi afholder selv alle udgifter ved hjælp af bidrag fra de enkelte medlemmer og kirkens venner. Alt fra husleje til løn og saftevand betales af os selv. Det er naturligvis fuldstændig frivilligt om man har lyst til at bidrage til kirkens drift og aktiviteter, men vi kunne ikke eksistere, hvis vi ikke splejsede om det hele.

Har du lyst til at give en skilling med, kan det gøres på flere forskellige måder; Om søndagen samler vi ind mens vi har gudstjeneste. Her kan man give en gave i kollekt - enten kontanter eller via MobilePay. Derudover kan man give fast, enten via en almindelig (månedlig) overførsel eller via en såkaldt forpligtelseserklæring. Faste donationer er fradragsberretigede.

Ring eller skriv til kontoret på kontor@frikirkenranders.dk, hvis du ønsker at vide mere. Så kan vi nemt hjælpe dig igang.

På forhånd 1000 tak for din gave!

Bank-oplysninger
Spar Nord Bank
Reg. nr. 9233 konto 4579883486

MobilePay
18 93 51

Donation af arv

Det er muligt at donere en eventuel arv helt eller delvist til kirken.

For at gøre det enkelt og tilgængeligt for alle, har vi indgået et samarbejde med virksomheden Dokument 24. Samarbejdet betyder, at du kan oprette dit testamente gratis, når du vælger at donere arv til kirken i dit testamente.

Sådan oprettes testamentet
Hos Dokument 24 er det nemt og enkelt at oprette dit testamente. Oprettelsen sker ved, at du svarer på spørgsmål på virksomhedens hjemmeside. Når spørgsmålene er besvaret, modtager du straks et skræddersyet testamente pr. e-mail. Herefter skal testamentet printes ud og skrives under. Du vil modtage yderligere information om underskrift af dokumentet sammen med dokumentet.

Hvis du har spørgsmål til oprettelsen af testamentet, eller har brug for rådgivning, kan du gratis kontakte Dokument 24. Al rådgivning er gratis.

Besøg Dokument 24 her: Dokument 24

DSC01021.jpeg

Områdeansvarlig:

John Holst

John@frikirkenranders.dk

Rådgvning?

Du er velkommen til at John Holst som er økonomi ansvarlig i kirken, hvis du har spørgsmål til noget af ovenstående og eller har brug for hjælp til at komme rigtigt igang med at give til kirken

  • Instagram
  • Facebook

Følg med i arbejdet i Frikirken

bottom of page