top of page
dsc02852_optimized_edited.jpg

Velkommen til Frikirkens legestue for børn i alderen 1-6 år

Legestuen

Velkommen til Frikirkens legestue for børn i alderen 1-6 år og deres voksne. Mindre søskende er også velkomne. 

 

Legestuen har faste hold, et tirsdag og et torsdag som man skal være tilmeldt. Faste hold giver tryghed for både børn og voksne og styrker fællesskabet. I legestuen ønsker vi at skabe rum for både leg, udvikling og relationer på tværs. Vi ønsker nemlig mere end bare at mødes, lege og gå hjem igen – vi ønsker gode relationer!  

Vi åbner legestuen kl. 9.30, og starter med samling, hvor vi siger goddag til hinanden og synger sammen. Det er vigtigt for os, at alle så vidt muligt er med til samlingen, så vi får en god fælles start og får set hinanden og sagt velkommen til alle børn. Efter samling er der fri leg eller en aktivitet, det kunne fx være bål, tumleleg, kreativ aktivitet eller en årstidsaktivitet. Vi slutter af med at spise medbragte madpakker til frokost, inden vi siger tak for i dag og lukker legestuen kl. 11.30. 

 

I legestuen har vi god plads at fordele os på. Vi har et legerum med plads til både fordybelse og mere vild leg. Caféen bruger vi til spisning og kirkesalen til sang og leg.

 
Legestuen hører under Frikirkens børne- og ungdomsforening. Ved opstart i legestuen, bliver dit barn indmeldt herunder. Prisen er 100 kroner pr barn for det pågældende kalenderår. Betaling sker, når I er tilmeldt legestuen og har fået plads på et hold. 

 

Er legestuen noget for jer så tilmeld dig vores venteliste HER. Vi har som regel fuldt bookede hold, så derfor er det en god idé at skrive dit barn på ventelisten i god tid. Når I får tilbudt en plads på et hold, kan I komme på besøg i legestuen og se, om det er noget for jer.  Pladserne fordeles efter, hvor længe barnet har stået på ventelisten, tidligere tilknytning til legestuen og om barnet er minimum 1 år, med undtagelse af søskende, som kommer foran i køen og også kan deltage, selvom de er under 1 år. Mindre søskende er altid garanteret en plads.  

charlotte.png

Områdeansvarlig:

Charlotte Frederiksen

Charlotte@frikirkenranders.dk

Tilmeld dig foreningen

Er du mellem 0 - 30 år, og kommer til et af vores tilbud til børn og unge, så meld dig ind i vores forening, BTU Randers. Kontingentet er 100 kr. pr år og du kan tilmelder dig via linket herunder.

 

Tilmeld dig her

  • Instagram
  • Facebook

Følg med i arbejdet

bottom of page