top of page
15046954_1122208241190686_6022173065348120576_n.jpg

I legestuen ønsker vi

at skabe rum for leg,

udvikling og relationer

Legestuen - hygge for de små

Velkommen til Frikirkens legestue for børn i alderen 1-5 år og deres voksne; om det er forældre, bedsteforældre, barnepige eller privat dagplejer. Mindre børn er også velkomne, men kom på besøg og se om det er noget for de små; der er gang i den med mange store børn.

I legestuen ønsker vi at skabe rum for leg, udvikling og relationer! Fri leg giver fantasien et skub, og legesager er der masser af – både til stille leg og til tumleleg. Og mens de kære små er optaget af gode lege, er der plads til gode samtaler de voksne imellem. Sofaområder tæt på børnene og fri kaffe/te, så er den hjemme! Vi ønsker nemlig mere end bare at mødes, lege og gå hjem igen – vi ønsker relationer! Det gør hjemmelivet lidt federe, når både forældre og børn har gode relationer!

Ud over den frie leg har vi program, der byder på bl.a. kreativ, ture og musik og leg. Her bliver børnene udfordret og stimuleret til udvikling, og de voksne får inspiration til videre leg derhjemme.

Tirsdage kl. 9-12

er der som udgangspunkt legestue med fri leg.


Torsdage KL. 9-12

er der legestue med program; musik og leg, kreativ, højtlæsning eller andet.


En gang imellem...

tager vi på tur til fx Randers Naturcenter eller Danmarksparken (Randers Regnskov). En gang imellem er der også aftenarrangement for forældrene.


Servering

Legestuen serverer frugt og knækbrød til formiddagsmad, til frokost spiser vi medbragte madpakker. Vi hjælpes ad med at gøre klar til formiddagsmad og rydde op. Forældrene er fordelt på to teams, så opgaven er nem.


Vi holder til på

Mariagervej 117, 8920 Randers. Gratis parkering ved bygningen.


Medlemsskab

af legestuen er under foreningen Frikirkens Børne- og Ungdomsarbejde. Ved tilmelding til legestuen bliver dit barn indmeldt herunder. Prisen er 100 kroner pr barn for det pågældende kalenderår. Betaling sker efter tilmelding.

Klik på tilmelding herunder for at melde dig og dit barn ind


Kom bare forbi

Kom bare forbi og besøg legestuen, inden i tilmelder jer. Skriv til os på facebook eller legestue@frikirkenranders.dk, hvis I vil være sikre på ikke at gå forgæves pga ferie eller udflugt.

charlotte.png

Områdeansvarlig:

Charlotte Frederiksen

Charlotte@frikirkenranders.dk

Tilmeld dig foreningen

Er du mellem 0 - 30 år, og kommer til et af vores tilbud til børn og unge, så meld dig ind i vores forening, BTU Randers. Kontingentet er 100 kr. pr år og du kan tilmelder dig via linket herunder.

 

Tilmeld dig her

  • Instagram
  • Facebook

Følg med i arbejdet

bottom of page