top of page

RCCM


Pakistan besidder en kultur, der ligger langt fra vores danske. Landet er rigt på farver, desværre lever rigtig mange stadig i dybt kaos. Mange lever i hjemløshed og fattigdom, hvor der ikke er hjælp at hente fra samfundet. Specielt unge piger, der har mistet deres forældre bliver tvunget ind i både seksuel og familie-relateret slaveri. Og der er flere historier om, hvordan piger lever under en kombination af både seksuel og familie-relateret slaveri. Som ung pige med en forhistorie i slaveri er fremtidsudsigterne ikke lovende. 

Islam er statsreligionen og ca. 95-98% af befolkningen i Pakistan er muslimer. At dele det gode budskab om Jesus er strengt forbudt. Prædikanter risikerer derfor deres liv ved at dele det håb, der er i at kende Jesus. 

Midt i uretfærdigheden og mørket er RCCM et lys. RCCM er en nonprofit missionsorganisation, som har til formål at sprede håb og fællesskab gennem åndelige samt sociale tjenester. 


Organisationen står for at plante nye kirker, for at styrke de troende og forfulgte kristne samt række længere ud med evangeliet i de ekstremt ekstremistiske områder. 


RCCM mener, at kirken er et symbol på Gud og som Kristi legeme skal vi være med til at bringe hans herlighed til jord ved at redde børn og unge ud af forfølgelse og diskrimination. RCCM kæmper for børn og unges rettigheder til liv, tryghed og uddannelse. De har dermed gennem tiden nu startet 30 sy-centre, hvor over 800 unge piger bor, hvor de har fået et trygt hjem og en fremtid. 

Vores ungdomsarbejde, Skywalk, har gennem mange år støttet til to kirkeplantninger hvert andet år. Gennem disse kirkeplantninger er flere mennesker kommet til tro og det spreder sig som ringe i vandet, trods den store risiko det er at være kristen i Pakistan. Men ingen kan stoppe Guds arbejde! 

Er du mere interesseret i RCCM’s arbejde, så læs mere på hjemmesiden

 

 

 

Kort udgave:


RCCM (Rochester Christian Church Ministries), Pakistan
RCCM er en nonprofit missionsorganisation, som har til formål at sprede håb og fællesskab gennem åndelige samt sociale tjenester. 
Organisationen står for at plante nye kirker, styrke de troende og forfulgte kristne samt række længere ud med evangeliet i Pakistan. 
RCCM kæmper for børn og unges rettigheder til liv, tryghed og uddannelse gennem kirken og dens arbejde.

charlotte.png

Områdeansvarlig:

Charlotte Frederiksen

Charlotte@frikirkenranders.dk

Tilmeld dig foreningen

Er du mellem 0 - 30 år, og kommer til et af vores tilbud til børn og unge, så meld dig ind i vores forening, BTU Randers. Kontingentet er 100 kr. pr år og du kan tilmelder dig via linket herunder.

 

Tilmeld dig her

  • Instagram
  • Facebook

Følg med i arbejdet

bottom of page